Comunicant

allò que fa únics

els nostres clients.

 

Què és COMunicO

COMunicO és una forma de gestionar la comunicació corporativa que aposta per la personalització, la creativitat i la proximitat per fer front als reptes d'empreses, comerços i organitzacions en matèria de comunicació d'una forma integral, externa i internament.

COMunicO vol ajudar els seus clients a comunicar allò que els fa únics, oferint una àmplia gamma de  serveis de comunicació corporativa adaptats a la mida i les necessitats de cada tipus de negoci, ja sigui a través de paquets de serveis recurrents o bé a través de serveis puntuals.

 

Projectes

COMunicO neix en 2018, però ja en la seva fase preparatòria ha pogut col·laborar en diferents projectes de comunicació.

 
 

Els nostres clients

La veritable raó de ser de COMunicO és posar a l'abast dels nostres clients els coneixements i els mitjans per desenvolupar els seus projectes i aspiracions, comunicant el que són per arribar a allò que volen ser oferint-los adaptabilitat i flexibilitat a les solucions i pressupostos. Hem estat afortunats de poder col·laborar ja amb grans y excepcionals entitats quan només acabem de començar.

Darrera COMunicO

Darrera COMunicO hi és la ilusió d'un projecte nou que vol apropar la comunicació corporativa estratègica a qualsevol àmbit de negoci o d'organització, independentement del seu tamany. La missió de COMunicO és fer possible, amb un cost raonable i adaptat a cada necessitat, el fluxe d'aquesta comunicació amb una finalitat: servir als objetius de cada organització, marca o negoci.

COMunicO neix com un projecte unipersonal però envoltat de partners y col·laboradors especialitzats y amb la voluntat de fer créixer el seu equip humà.
DAVID SÁNCHEZ
 
 

El blog de

COMunicO

Contacte

Utiliza el formulari o contácta'ns per cualsevol dubte, consulta o informació addicional:

comunicocorp@gmail.com

Tel: 647 738 839

 

© 2018 COMunicO

Segueix-nos a les xarxes socials:

  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • Blanco Icono LinkedIn